An Image in My Mind …

Disini gw pengen coba bikin karya typography, cuman masih kurang kayaknya ya!? hehehe.. gak pa p a namanya juga coba-coba.. tapi yang masih kurang adalah … tulisan tangan gw ternyata jelek banget ya? hehehehe gw bikin ini pake wacom, photoshop dan illustrator. Source image yang gw pake, gw dapet dari Google, sebenernya gw pengen masukin/sebutin nama pemilik gambar/texture tersebut.. sayangnya gw lupa😦 jadi gak bisa gw sebutin.. mungkin laen kali gw kasih note di tiap image/texture yg gw donlod kali ya.. anyway i really hope you guys enjoy my posts, because it will be more to come..😛

an image in your mind

Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: